dissabte, 19 de febrer del 2011

TROBADA DE VEHICLES CLÀSSICS DE TRANSPORT A SANT VICENÇ DE TORELLÓ EL PROPER 16 D'ABRIL DE 2011

En Xavier Castells m'ha fet arribar la convocatòria de la Trobada de vehicles clàssics de transport que es celebrarà a l'exterior del pavelló d'esports de Sant Vicenç de Torelló el proper dia 16 d'abril de 2011, concretament des de les 10.30 hores fins a les 14 hores.

Aquesta trobada és per a vehicles de transport: camions, autocars i furgonetes. Aquesta circumstància la distingeix d'altres certàmens i trobades de cotxes clàssics en que també s'hi afegeix algun camió o autocar de farciment. Per tant, crec que és la única d'aquesta mena que es celebra a Catalunya i constitueix un motiu de congratulació per als afeccionats als camions i autocars d'època.

Escanear0002[1]

Per la informació que disposo, l'organització encara disposa d'espai per a exposar algun camió o autocar a l'exterior del pavelló d'esports de Sant Vicenç de Torelló. A més dels vehicles ja confirmats, fóra molt interessant de gaudir de la presència del Pegaso 200 d'en Jordi Ros, curosament restaurat, o el Pegaso cabina quadrada del senyor Llenas, un transportista de Girona que l'usa diàriament; i també d'altres vehicles conservats per afeccionats.

És d'agrair als promotors la iniciativa d'aquest encontre, que gaudirà de molt bona acollida entre els afeccionats tant per l'interès creixent envers els vehicles de transport clàssic -un esdeveniment molt consolidat a d'altres països europeus- com per la important tradició de la indústria del motor a Catalunya.

1 comentari:

  1. hola el meu comentari era per saber si aquest any es fa o no la trobada de transports clasics,merci adeu

    ResponElimina