dissabte, 5 de setembre del 2015

Tercera edició de la trobada de camions clàssics a Sant Vicenç de Torelló el proper dia 17 d'octubre de 2015.

El proper dissabte dia 17 d'octubre de 2015, al matí, tindrà lloc a l'exterior del pavelló municipal d'esports de Sant Vicenç de Torelló la tercera edició de la trobada de camions clàssics, encontre que té una periodicitat anyal.

La celebració de l'encontre a Sant Vicenç de Torelló és un encert absolut. Aquest poble està ben comunicat per l'eix transversal i la carretera C-17, dues autovies que ofereixen un desplaçament ràpid, còmode i segur des de qualsevol punt del país; també és posat sobre l'eix dels túnels de Bracons.

Aquest encontre, en què hi col·laboren l'Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló, Transports Arimany Piella, Vintage Camió Club i els afeccionats al tren, es celebra per l'esforç que desinteressadament hi esmerça en Xavier Castells Quintana, fill de Torelló i vinculat al món del transport. El senyor Castells malda perquè hi assisteixin el major nombre possible de camions.

Cartell que difon la tercera edició de la trobada de camions clàssics presidida per un camió Sisu que tingué en els anys 1950 el senyor Josep Maria Castells i Llorens, fundador de Transports Torelló i pare d'en Xavier:

IMG-20150930-WA0005

Una de les novetats que hi haurà enguany serà la presentació del camió petit Nazar B que ha restaurat el senyor Xavier Castells. Un dels pocs Nazars B conservats fins els nostres dies, propietat d'en Bonaventura Parramon i Cabanes, un ordinari de Roda de Ter, i que ha estat adquirit i curosament restaurat pel senyor Castells:

IMG_6951

IMG_6940


IMG_6937

La presència d'aquest camió, únic a Catalunya, justifica amb escreix l'assistència a la trobada de Sant Vicenç de Torelló. Hi ha poques ocasions, per als afeccionats, de contemplar i gaudir d'un camió tan singular, únic. També han confirmat llur presència a aquest encontre uns quants afeccionats als camions de les terres de Lleida. A mig matí és prevista una rua dels camions pels carrers del poble de Sant Vicenç de Torelló.

Us hi esperem el proper dissabte dia 17 d'octubre de 2015, al matí, a Sant Vicenç de Torelló. La qualitat dels vehicles exposats i l'afany dels organitzadors, renovada cada any, en són un motiu suficient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada