diumenge, 9 de maig del 2010

La flota actual de l'empresa GONZALO GARCIA SA de Barcelona

Ahir dissabte juntament amb en Miquel Patinyo varem visitar els camions de l'empresa GONZALO GARCÍA SA a l'aparcament de La Llagosta (Vallès Oriental), gràcies a l'amable invitació de l'Oriol García.

Els mítics Pegaso 3060 que tenia GONZALO GARCÍA SA durant els anys 1970 i 1980, han donat pas a moderns Mercedes Benz i Renault Kerax, les dues marques de referència d'aquesta empresa. No hi ha cap mena de dubte que les principals empreses catalanes d'excavacions, enderrocs i rebaixaments confien principalment en els fabricants alemanys: Man i Mercedes Benz.

Empreses d'excavacions com ROGASA, GRUP EXCAVALLÈS OCCIDENTAL SL, TER-TRANS SL, TRANS EXCA CATALUNYA SL o GONZALO GARCÍA SA disposen de camions Mercedes Benz atesa la seva rendibilitat i qualitat; per contra, EXCAVACIONS IRANZO SL és una empresa que sempre ha confiat en els camions Man.

En quant als camions Renault, avui dia és una marca d'acreditat prestigi i qualitat atès que està sota el control de la sueca Volvo, un dels grans fabricants mundials de vehicles industrials. De fet, Renault ha esdevingut la segona marca de Volvo i el seu laboratori de proves per a nous vehicles.

Fotografies de les tractores Mercedes Benz que constitueix la flota d'aquesta empresa:

IMG_5275

IMG_5264

IMG_5263

IMG_5260

Un Mercedes Benz i un Renault Kerax:

IMG_5255


IMG_5270


Els camions Renault Kerax de GONZALO GARCÍA SA:

IMG_5256

IMG_5265

IMG_5291

IMG_5276

Un IVECO amb bolquet, el qual ha donat un resultat excel·lent:

IMG_5279

El color verd fosc dels camions de l'empresa GONZALO GARCÍA SA, molt poc habituals en el sector de la construcció, són semblants als bonics camions d'una altre coneguda empresa catalana, TRADISA. Qui no recorda els bufons Pegasos portacotxes de color verd amb les llantes grogues.

Des d'ací, vull agrair les atencions que ens ha dispensat tant l'Oriol com el seu germà Gonzalo mostrant-nos la important flota de GONZALO GARCÍA SA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada