divendres, 25 d’octubre del 2013

Segona trobada de vehicles clàssics de transport a Sant Vicenç de Torelló demà dissabte dia 26 d'octubre de 2013.

Us recordem a tots els afeccionats als camions que demà dissabte tindrà lloc la segona trobada de vehicles clàssics de transport a l'exterior del pavelló municipal d'esports de Sant Vicenç de Torelló. Aquest any sembla que la tardor romanceja. Les temperatures excepcionalment altes del mes d'octubre ha endarrerit la florida d'ocres i vermells que esclaten en aquesta època als boscos d'Osona i del Ripollès. La tardor ens ofereix el seu esclat meravellós de colors però sense la intensitat d'anys anteriors. 

En Xavier Castells i l'Àngel Duran fa setmanes que hi treballen. Visites amunt i avall per parlar amb els propietaris de vehicles i engrescar-los a participar-hi. No és una tasca gaire fàcil. La crisi econòmica, que s'abraona i colpeja el sector del transport, provoca de vegades poca receptivitat entre alguns dels propietaris d'exposar-hi llurs vehicles. De vehicles per exposar-hi n'hi ha; d'alegria per participar-hi, a vegades, no tanta. La distància sovint també és un inconvenient. Aquestes dificultats no han desanimat pas els organitzadors que esperen una bona assistència de vehicles i afeccionats.  

Cartell promocional de la Segona trobada de vehicles clàssics de transport, que té el suport de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Torelló, il·lustrada amb un bonic Pegaso:

IMG_6399


Aquesta trobada disposa de la col·laboració de l'empresa Transports Arimany Piella SA que facilita una tractora i una gòndola per al transport dels vehicles que no poden circular, ja sigui per impediments mecànics o administratius.

I el cartell de la quarta trobada de modelisme ferroviari que es celebra dins del pavelló d'esports de Sant Vicenç de Torelló, una iniciativa dels Amics del Ferrocarril de la vall del Ges amb el suport de la Federació Catalana d'Amics del Ferrocarril: 

IMG_0092

Un dels objectius dels organitzadors és l'exhibició de vehicles que no hagin estat exposats abans. Hi ha prevista la participació d'algun camió de bombers i també d'algun vehicle militar. S'ha d'agrair el gran esforç econòmic que pels propietaris dels vehicles suposa dur-los fins a Sant Vicenç de Torelló i, després, per la tarda, el viatge de tornada cap a casa. Alguns camions equipen motors de benzina amb uns consums descomunals. 

Hi ha programada, si no hi ha cap impediment administratiu o burocràtic en el darrer moment, una volta al dematí amb els vehicles pel nucli urbà de Sant Vicenç de Torelló i Torelló. Una activitat que pretén de fer més atractiva aquesta mena de trobades evitant un gaudiment estàtic. 

L'Associació per la recuperació i conservació d'autobusos facilita un autobús llançadora per dur els participants a aquest encontre i també els del modelisme ferroviari que es celebra simultàniament dins del pavelló d'esports, des de l'estació del tren de Torelló fins a Sant Vicenç de Torelló i retorn a l'estació. S'ha procurat d'oferir la màxima comoditat i atractiu als assistents. Els organitzadors d'aquest encontre i els veïns de Sant Vicenç de Torelló us hi esperen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada