divendres, 17 d’abril del 2015

Trobada a Vilafranca del Penedès el dissabte 21 de març de 2015 (i V).

Abans de dinar, gràcies a l'amabilitat d'un bomber que ens atengué, accedirem al pati posterior del parc de bombers de Vilafranca del Penedès per retratar els vehicles que l'Associació de Defensa Forestal hi té dipositats. Es tracta de cinc vehicles, tres jeeps i dos camions Pegaso de cabina doble. Els tot terreny són dos Mitsubishi i un Land Rover llarg:

IMG_5580

El Land Rover Defender matriculat a Tarragona i adscrit a aquesta associació:

IMG_5581

El primer camió és un Pegaso Egipci de cabina doble:

IMG_5590


IMG_5595

IMG_5598

IMG-20150321-WA0024

En segon camió de l'Associació de defensa forestal de Vilafranca del Penedès és un Pegaso 3041 amb cabina doble per portar la brigada de voluntaris que integra aquest cos:

IMG_5586

IMG_5585

IMG_5587

IMG_5589

 En Jordi Núñez i en Xavier Maraña retratats davant del Pegaso 3041:

IMG_5582

IMG_5583

IMG_5584

Aquests vehicles, retirats del cos de bombers de la Generalitat de Catalunya, encara són d'utilitat per a les Associacions de Defensa Forestal i dels Grups d'Extinció d'Incendis Forestals escampats arreu del territori, entitats que manifesten la vitalitat del teixit associatiu a Catalunya.

Després d'un matí tan intens, ple d'activitat de tota mena que hem recollit en aquests articles, fou el moment de compartir un bon dinar. Amb l'estomac ple, ens acomiadarem per tornar cap a casa. Esperem de retrobar-nos ben aviat en un proper encontre per visitar més empreses de transport del Penedès. 

Agraïm a l'amic Jordi Nuñez les activitats que férem aquell dissabte inoblidable. Agraïment que fem extensiu a les empreses, transportistes i organismes que ens obriren les portes de casa seva de bat a bat: el senyor Josep Carol d'Autocars Girona, el concessionari oficial Daf de Vilafranca del Penedès, la família Vendrell, propietària de l'empresa d'autocars homònima, i la caserna de Vilafranca del Penedès del Cos de bombers de la Generalitat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada