dissabte, 19 de maig del 2018

Jornada de portes obertes al concessionari Renault Trucks de Figueres que gestiona Motor Tàrrega SA.

En l'escaiença del segon aniversari de la inauguració del concessionari oficial Renault Trucks a la comarca de l'Alt Empordà, que gestiona Motor Tàrrega SA, i que tingué lloc el dia 17 de juny de 2016, els responsables del concessionari han celebrat avui una jornada de portes obertes per a clients, transportistes i professionals del sector, treballadors i proveïdors. També han tingut la gentilesa de convidar-nos-hi.

Aquest concessionari oficial Renault Trucks està ubicat al polígon industrial Logis Empordà, de recent execució, en el municipi del Far d'Empordà, i compta amb unes modernes instal·lacions i utillatge per atendre tota mena d'incidències amb rapidesa i eficàcia. La qualitat del servei postvenda és un dels aspectes que els transportistes més valoren en el moment d'escollir un vehicle en detriment d'un altre. És un fet cert que la majoria de fabricants comparteixen motors, mecàniques i demés elements que integra un vehicle. Un dels elements diferencials que decanta l'elecció en el moment de la compra és la qualitat del servei postvenda, particularment el temps de les intervencions i cost de les revisions i reparacions i recanvis. 

Aquest establiment té un emplaçament ben triat, privilegiat. És proper a la ciutat de Figueres, capital de la comarca de l'Alt Empordà, a tocar de la Carretera Nacional II -el tram de la qual que discorre per aquesta comarca és una autèntica vergonya i causa sovint molts accidents, alguns dels quals mortals-, i de la sortida de Figueres de l'autopista AP-7. Aquesta situació afavoreix llur accés des de qualsevol de les principals carreteres que travessen la comarca de l'Alt Empordà. La importància d'aquest concessionari deriva ensems en trobar-se sobre la principal via terrestre que comunica la península Ibèrica amb la resta d'Europa, l'origen de la qual és la cèlebre Via Augusta que connectava Narbona amb Cadis. L'autopista AP7 i en menor grau la Carretera nacional II suporten una trànsit incessant de vehicles tot l'any.

En aquesta jornada de portes obertes, celebrada avui, una exposició al pati de la nau de tractores que la casa Renault produeix i comercialitza, donava la benvinguda als assistents, els quals també han tingut ocasió d'admirar un camió Saurer, matriculat a la ciutat de Madrid en la dècada de 1920, pintat de color roig, que el senyor Padrosa de Figueres va comprar i ha restaurat meticulosament:

Jornada Portes Obertes 3 del 19 maig 2018

El camió de Saurer de Transports Padrosa de Figueres que donava la benvinguda als qui han participat en la jornada de portes obertes del concessionari oficial Renault Trucks de l'Alt Empordà que gestiona Motor Tàrrega SA:

Jornada Portes Obertes 19 maig 2018 1

Les tractores Renault que hi ha avui dia al mercat, un vehicle summament competitiu per l'extraordinària relació entre la qualitat que ofereix i el preu de compra, fet afavorit per l'extensa xarxa de concessionaris i tallers oficials que hi ha escampada arreu d'Europa:

Jornada Portes Obertes 19 maig 2018

jornada portes obertes 19 maig 2018 darrera

Dins la nau que acull les instal·lacions del concessionari oficial Renault Trucks, els assistents han comprovat personalment el magatzem de recanvis i la maquinària, contínuament renovada, que permet atendre les revisions i reparacions de panes en un temps mínim i garantir la qualitat del servei. Els responsables de l'empresa Motor Tàrrega SA també han ofert un refrigeri o piscolabis i han agraït la implicació i compromís de llurs treballadors i la confiança que els clients han dipositat en aquest projecte:

Jornada Portes Obertes 19 maig 2018 4

La confiança que els principals transportistes de la comarca de l'Alt Empordà presten als camions Renault, comprant-los per renovar llurs flotes, és la manifestació més clara del bon servei que Motor Tàrrega SA els hi ofereix i palesa l'encert dels responsables de Motor Trucks Espanya en haver-los-hi atorgat aquest concessionari de gran importància per al creixement de vendes a l'estat espanyol i a Catalunya per causa de la seva ubicació estratègica. Només hi ha un camí per progressar: treballar bé, millor que la competència, amb els beneficis que el fet produeix. 

Agraïm als responsables de Motor Tàrrega haver-nos invitat a participar en la jornada de portes obertes que ha tingut lloc avui al polígon industrial Logis Empordà per copsar la consolidació i creixement d'aquest concessionari, un dels més importants que Renault Trucks té a Catalunya i a Espanya.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada