divendres, 4 de maig del 2018

Segona Trobada de vehicles clàssics a La Panadella organitzat pel Club de Vehicles Històrics de Lleida el 16 i 17 de juny de 2018.

Ja tenim data. El cap de setmana del setze i disset de juny vinent tindrà lloc a La Panadella la Segona Trobada de Vehicles Clàssics que el Club de Vehicles Històrics de Lleida organitza. Aquest encontre és obert a la participació d'automòbils, furgonetes, autocars i camions, vehicles que han passat i s'han aturat a la Panadella des del moment que començaren a circular per les carreteres del país. 

Cartell publicitari d'aquest esdeveniment que tindrà lloc el cap de setmana anterior a la revetlla de Sant Joan, festa que inaugura l'estiu, amb una composició semblant al de l'anterior edició i on hi té una presència destacada els dos establiments principals de La Panadella, l'hotel Bayona i l'hotel Parada:

16-juny-Panadella

Aquest encontre, a diferència del de l'any passat, ocuparà el cap de setmana sencer. Els primers vehicles és previst que arribin a La Panadella la tarda del divendres 15 de juny de 2018. I els organitzadors, en col·laboració amb els quatre Ajuntaments que participen en l'encontre -Montmaneu, Sant Guim de Freixenet, Cervera i Santa Coloma de Queralt- han programat unes quantes activitats per conèixer millor aquest espai que és un punt d'intersecció de les províncies de Barcelona, Lleida i Tarragona. 

El dissabte al matí es visitarà el poble de Montmaneu i el de Sant Guim de Freixenet on hi haurà una visita a la fàbrica El Pastoret de la Segarra, empresa d'acreditat prestigi per la qualitat dels productes làctics que elabora. Retornats a La Panadella per dinar, a la tarda es visitarà Cervera, capital de la comarca de Segarra. I el diumenge al matí hi haurà una excursió de La Panadella fins a Santa Coloma de Queralt, vila situada dins dels límits de la Conca de Barberà i que, com Cervera, té edificis que presenten un considerable valor arquitectònic i històric. Després del dinar a La Panadella, és clourà la trobada. 

Els responsables del Club de Vehicles Històrics de Lleida, que han programat les activitats i s'encarreguen de la organització, sol·liciten que els participants s'apuntin, amb l'ànim de facilitar la feina, amb la major brevetat possible. Fer les coses a darrera hora, amb l'assistència de vehicles prevista, i havent-hi temps suficient per formalitzar la inscripció, és una mala solució, absolutament desaconsellable.    

Us hi esperem. Només cal que el temps sigui favorable, sense massa calor ni ruixats. La presència dels camions Barreiros i Sava-Berliet de la família Herguido, el Nazar B del senyor Castells i el Ford A del senyor Riera és un al·licient suficient per assistir-hi. Hi ha poques ocasions de gaudir d'aquests vehicles, excel·lentment ben restaurats, i que formen part de la història del transport del nostre país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada