dissabte, 2 de juny del 2012

CARROSSERIES CABA de Sabadell (II).

En Pere Caba i Bedós, responsable de l'empresa Carrosseries Caba de Sabadell per la jubilació del seu pare, en Salvador Caba, hi esmerçava el treball i esforç que calgués per assolir la plena conformitat i satisfacció del client. En resultaven unes carrosseries fabricades artesanalment d'una qualitat altíssima. En correspondència, la fidelitat dels clients de tota la vida era igualment absoluta. 

Furgó tancat construït íntegrament per l'empresa Carrosseries Caba amb un disseny propi molt ornamentat i detallista que palesa la passió i dedicació d'en Pere Caba i Bedós pel seu ofici: 

IMG_1857

IMG_1858

IMG_1860

Un Barreiros Saeta de l'empresa de Tints i acabats tèxtils Sinteticos Castelló, de Sabadell:

IMG_1862

IMG_1861

Un altre Barreiros Saeta, un camió molt venut als anys 1960 pel seu preu ajustat, amb una caixa metàl·lica tancada per encàrrec de l'empresa de tints i aprests SOLER-TORRELLA SA, de Sabadell:

IMG_1866


IMG_1865

IMG_1867

IMG_1868

Un Ebro C amb caixa metàl·lica tancada construïda per a l'empresa tèxtil SATINA. Carrosseries Caba tenia una secció de pintura de carrosseries amb els millors professionals que hi havia arreu de Catalunya:

IMG_1870

Un altre camió C amb una caixa metàl·lica tancada fabricada per la tintoreria Castelló, de Sabadell:

IMG_1872

IMG_1873

Un camió Avia, amb una caixa de fusta i vela, del taller mecànic Alfaro de Santa Perpètua de Mogoda, pintat amb un combinació semblant als camions portacotxes d'una altre empresa de transports catalana, TRADISA:

IMG_1871

Continuarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada