dissabte, 24 d’octubre del 2015

Notícia publicada al diari 9 Nou sobre la trobada de camions clàssics a Sant Vicenç de Torelló el matí del 17 d'octubre de 2015.

El diari 9 Nou que disposa de dues edicions, la del Vallès Oriental i la de les comarques d'Osona i el Ripollès, i que és una mostra de la vitalitat de la premsa comarcal al nostre país, publicà, en la secció d'esports i lleure de l'edició del passat dilluns dia 19 d'octubre la notícia relativa a la trobada de camions clàssics que tingué lloc el matí de l'anterior dissabte dia 17 en el marc de la cinquena edició de l'encontre de maquetisme ferroviari que es celebra, amb caràcter bianual, en el pavelló d'esports de Sant Vicenç de Torelló. 

Capçalera del diari 9 Nou del passat dilluns dia 19 d'octubre de 2015:

IMG_8461

Notícia que recollia la cinquena trobada internacional de modelisme ferroviari que comptà amb una assistència superior a les tres-mil dues-centes persones, la presència d'expositors d'arreu de Catalunya, Espanya i França, i la concentració de camions clàssics que tingué lloc el dissabte al matí:

IMG_8458

L'article valorava que la concentració hagués aplegat vehicles vinguts d'arreu del país: Tossa de Mar, Vallirana, Gironella, Les Franqueses del Vallès, Mollet del Vallès, Terrassa, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses i Manlleu. El vehicle més antic fou un Ford T de l'any 1920 que feia el servei de balnearis de Caldes de Montbui.

I la notícia era acompanyada amb la fotografia de la rua que transcorregué per Torrelló, amb el camió Nazar B d'en Xavier Castells Quintana carregat d'afeccionats en primer pla; el seguien el Pegaso Tecno de Ballestas y Frenos Egara SL i el Pegaso Comet de Transports Nord de Torelló:

IMG_8459

IMG_8460


Desitgem que en la propera edició que, si Déu vol tindrà lloc d'ací a dos anys, hi hagi més participació de vehicles. Una trobada d'aquesta mena -la única d'aquestes característiques que té lloc a Catalunya- amb l'afecció que al país hi ha envers els vehicles de transport de mercaderies ha de comportar un increment considerable dels vehicles exposats. Els afeccionats, com en les anteriors dues edicions, no hem fallat pas. L'assistència fou massiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada