dijous, 22 d’octubre del 2015

Tercera trobada de camions clàssics de Sant Vicenç de Torelló (III).

Seguint el programa d'activitats de la trobada, a les dotze del migdia, l'hora de l'àngelus, els motors dels camions i demés vehicles foren engegats. Començava la rua pels carrers de Sant Vicenç de Torelló i Torelló, la capital de la vall del Ges. Tancava la rua la tractora Scania d'en Ramon Camprubí. Nosaltres ens encabirem i ens acomodarem com bonament poguérem a la caixa del Nazar B d'en Xavier Castells. Els tres Pegasos dels senyors Salvador i Garcia i de l'agència Nord de Torelló es posaren ordenadament a la fila per fer la volta:

IMG_8362

IMG_8363

IMG_8364

IMG_8365

IMG_8367

IMG_8368

IMG_8370

La caixa del camionet Nazar B curulla d'afeccionats que participaren en la rua; fotografia feta pel senyor Juan Salvador des del seu Pegaso Tecno:

 IMG_1422-1

Darrera del Nazar seguien disciplinadament el Pegaso Tecno de Ballestas y Frenos Egara SL de Terrassa, el Pegaso Comet de l'agència Nord de Torelló i el Pegaso 1135 del senyor Jordi Garcia de Vallirana:

IMG_8371

IMG_8372

IMG_8374

Abandonant Sant Vicenç de Torelló:

IMG_8375

IMG_8376

Transitant per la carretera que uneix els pobles de Sant Vicenç i Sant Pere de Torelló amb Torelló:

IMG_8378

IMG_8379

Rua pel centre urbà de Torelló:

IMG_8380

IMG_8381

IMG_8382

Acabada la rua a quarts de dues de la tarda tornarem al punt de partida, a l'aparcament situat davant del pavelló d'esports de Sant Vicenç de Torelló. L'estomac començava a fer rau-rau atès que ens havíem despertat aviat i el matí havia estat atapeït d'activitats. 

Marxant darrera la tractora Scania d'en Ramon Camprubí arribarem al restaurant El Triangle de Torelló. Allà, al voltant d'una taula ample i còmode ens aplegarem una bona colla d'afeccionats. Del cantó de Girona, en Joan Brugués, en Miquel Patinyo i son fill Miquel Àngel, en Pere Liu i en Xavier Pujol; del cantó de Lleida, en Claudi Herguido, en Toni Ceballos, l'Eloi i en Fernando; i de la comarca d'Osona, en Ramon Camprubí que exercia d'amfitrió, en Francesc Parramon, en Josep Salarich (Gigi), l'Antoni Arimany Piella i en Carles Amils. L'acte de menjar còmodament instal·lats a la taula, amb les converses que fluïen en la sobretaula acompanyades dels licors, coronà un dia esplèndid, rodó en tots els sentits.

Continuarà. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada