dissabte, 24 de desembre del 2011

Bon Nadal i feliç 2012.


Avui és la nit de Nadal. Soparem i irem al monestir de Santa Maria de Ripoll a celebrar la missa del Gall. Les cases del poble són il·luminades celebrant que Jesús és nat. També és un moment per a fer balanç de l'any, i molt particularment, recordar i sentir propers aquells familiars i amics que ens han deixat. Tenim l'esperança que algun dia ens retrobarem amb tots ells.

També és un moment de tenir present a totes les persones que pateixen. Els avis que estan sols, els qui han perdut la feina, els qui no tenen salut, els infants que són maltractats, els immigrants que han hagut de deixar la seva terra.

El monestir de Santa Maria de Ripoll fotografiat el passat 10 de desembre de 2011:

Imagen 989

En aquesta nit tan especial i transcendent per als cristians, també és profitós de gaudir de l'esperit de Nadal que en Tomàs Garcés i Miravet plasma en llur poema "L'arbre de Nadal":

La Cova, pedra viva;
desert, el camí ral.
Sota una llum freda,
creix l’arbre de Nadal.

El freguen ales d’àngel,
hi canten els ocells.
Oh tenderol i prada!
oh verda branca al vent!

Les branques d’aquest arbre
la freda Cova han clos.
No deixen que se’n vagi
l’alè calent del bou.

Pengem-hi els nostres somnis,
que així els veurà l’Infant.
Taronges d’or es tornen
a l’arbre de Nadal.

Els col·laboradors d'aquest bloc volem desitjar-vos que tingueu unes bones festes nadalenques i un feliç any 2012. També aprofitem l'avinentesa per agrair-vos que, en aquest món infinit d'internet, ens visiteu periòdicament i gaudiu de les cròniques que publiquem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada