dijous, 22 de desembre del 2011

La Fira Internacional de Mostres de Barcelona celebrada l'any 1961

Les fotografies dels expositors de vehicles industrials que participaven a la Fira Internacional de Mostres de Barcelona, celebrada l'any 1961, palesen l'alegria i els ànims amb que s'encarava aquella dècada. Es podien deixar enrere finalment els darrers vint anys anteriors, més els tres anys de la guerra civil.

Fotografia de l'estand exterior de l'empresa Barreiros, amb els vehicles i els motors exposats. Al fons, l'estand de Talleres Nápoles SA, fabricant dels vehicles industrials Nazar, el representant del qual a Barcelona era Motorsol SA:

Imagen 1026

Fotografia de l'avinguda de la Reina Maria Cristina, presa des de les Fonts de Montjuïc, obra de l'arquitecte Carles Buïgas. En primer pla, l'estand de Pegaso, amb un 1031, l'antecessor del Pegaso Comet:

Imagen 1028

A l'estand de Pegaso també s'hi presentava un autocar Pegaso Monotral i un 1060, un camió que va gaudir de molt bona acollida entre els transportistes. A la dreta, l'estand de MATACÁS, fabricant de motors dièsel.

Al capdavall de l'avinguda de la Reina Maria Cristina, els estands d'Acerbi, fabricant d'eixos amb una factoria a Tarragona; Jorsa, carrosser d'autocars de Mataró; l'estand dels vehicles Nazar, proper a les torres venecianes; ROA; i SAVA, el fabricant castellà de vehicles industrials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada