diumenge, 13 de maig del 2012

Fotografies del taller de Carrosseries Caba de Sabadell.

Aquesta crònica recull unes quantes fotografies de l'interior del taller de Carrossseries Caba, al carrer Montllor i Pujal 81 de Sabadell, on es reparaven, construïen i transformaven les carrosseries, de la dècada del 1960. Encetem la crònica amb la fotografia d'un autocar accidentat dins del taller de Carrosseries Caba:

IMG_1946

Un Seat 600 A amb la carrosseria destrossada per causa d'un accident:

IMG_2033

Imatges de l'interior del taller d'aquesta empresa sabadellenca, dels anys 1960, amb camions carrossats i cotxes per reparar:

IMG_2025

Un camió Robur Garant de l'empresa Giralt & CIA; rere seu, un camió Ebro B45:

IMG_2026

IMG_2022

IMG_2023

Un camió Sava ja carrossat, abans de ser lliurat, fotografiat dins del taller:

IMG_1991

Aquest taller continua allotjant-hi l'activitat empresarial de Carrosseries Caba SL, de Sabadell, la tercera generació de la família Caba dedicada al sector de l'automoció, concretament les reparacions de vehicles.

2 comentaris:

  1. Ara sembla que no pugui ser, oi? però tots aquests cotxes destrossats i en sinistre total, eren reparats i sortien com a nous del taller de Carrosseries Caba. I d'això no fa pas tants anys!
    aleshores sortia més a compte tornar-los a fer de nou que comprar les peces necessàries...encara que es tractès d'un sis-cents el cotxe més barat del mercat aleshores.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina