divendres, 27 de juny del 2014

Autocars Farners Bus SA de Santa Coloma de Farners (La Selva): la consolidació de l'empresa (IX).

En aquest article us presentem la flota bigarrada d'autocars que tenia Farners Bus SA en els primers anys del segle XXI, integrada per carrosseries construïdes al nostre país: Noge, Beulas, i Ayats, d'Arbúcies, a la comarca de la Selva, i Obradors, de Manresa, capital de la comarca del Bages, al centre del país; cada carrosser amb el seu estil propi. La sumptuositat d'Ayats, l'elegància d'Obradors, la fantasia de Noge i la qualitat de Beulas: 

RIMG0136

RIMG0137

Aquests autocars eren pintats amb diferents colors, una mixtura cromàtica singular i poc usual en els temps presents. En canvi, les següents fotografies, que corresponen a dos dels cotxes anteriors, són pintats amb el to gris clar que lluïen els autocars de Farners Bus SA pocs anys enrere:

SANY0092

Aquests dos cotxes acompanyats d'un microbús Iveco comprat usat i que presenta el mateix color:

SANY0111

Tres autocars de mides diferents i que feien un mateix servei: 

SANY0106

SANY0109

SANY0107

SANY0108

SANY0112

SANY0113

El servei de transport de turistes arribats en avió als aeroports i que s'han de portar fins als establiments hotelers on s'hostatgen requereix d'una flota d'autocars amb capacitat de transport diversa. Aquestes darreres fotografies són eloqüents. Un autocar de dos pisos que disposa d'una gran capacitat, un autocar gros que té nombroses places i un de xic per completar serveis o prestar transports de pocs viatgers.

Continuarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada