diumenge, 8 de juny del 2014

Transports Feliu SA de Girona (i II).

Els tres darrers camions de la casa Pegaso que els germans Feliu compraren en la segona meitat dels anys 1980 foren tres tractores: un Pegaso Tecno 1234-T Dakar equipat amb un motor de tres-cents quaranta cavalls de potència que donà un positiu rendiment; una tractora Pegaso Tecno 360 d'una gran eficàcia; i un Pegaso Troner. Aquests tres camions traginaven ciment a granel en cisternes.

Una de les conseqüències de l'adhesió d'Espanya a la Comunitat Econòmica Europea fou l'augment de les importacions de camions d'altres constructors europeus, adquirits pels transportistes espanyols i catalans. La família Feliu també participà d'aquesta activitat amb la compra de tres camions Volvo, dues tractores i un rígid de tres eixos.

La família Feliu tanmateix adquirí camions de cases diverses. Estrenà una tractora Mercedes Benz; comprà una tractora Man i també dues tractores Renault. Després d'haver conduït aquests camions, el senyor Miquel Feliu ha escollit la casa sueca Volvo. La fidelitat que ell i son germà Benet tingueren envers Pegaso, ara la practica en Miquel amb Volvo. L'eficàcia, baix consum i fiabilitat dels camions Volvo, que ha tingut ocasió de comprovar amb els diferents vehicles que ha adquirit i treballat aquests anys l'han convençut que és el vehicle òptim pels transports que cobreix: transports de productes a granel en cisternes tant a l'àmbit nacional com internacional.  

Nau que l'empresa Transports Feliu SA té a Aiguaviva (Gironès) on hi tanquen una part de la flota de camions:

IMG_3603

Tractores Volvo de can Feliu amb llurs cisternes pel transport a granel, que presenten una netedat absoluta, manifestació clara de la gestió eficaç i la qualitat del servei que presten, fet molt valorat per llur clientela, d'una gran fidelitat:

IMG_3597

IMG_3564

IMG_3565

IMG_3566

IMG_3568

IMG_3572

Una tractora amb llur cisterna pel transport de productes a granel, d'un altre transportista,  que tanca al garatge que Transports Feliu SA té a Aiguaviva:

IMG_3602

IMG_3598

Més tractores Volvo de Transports Feliu SA tancades en una altre nau. El seu estat, interior i exterior, és immaculat talment s'aprecia en les fotografies.

IMG_3624

IMG_3619

Quatre tractores Volvo de can Feliu:

IMG_3605

IMG_3622

IMG_3607

IMG_3608

IMG_3610

IMG_3609

La tractora més moderna que disposa en aquests moments Transports Feliu SA amb un disseny reeixit:

IMG_3614

D'esquerra a dreta, els senyors Joan Brugués i Prat, Miquel Feliu i Canals i Miquel Patinyo i Bartomeu davant d'un dels Volvos de la casa:

IMG_3601

Transports Feliu SA té uns treballadors que malden en tenir els camions assignats sempre perfectes, que és la millor presentació per una empresa de transports, i alhora tenen cura de la màquina amb la qual es guanyen el jornal. No hi ha cap dubte que aquesta empresa familiar gironina, dirigida pel senyor Miquel Feliu, un home apassionat dels camions i de la feina de transportista, està excel·lentment gestionada. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada