dimarts, 18 de desembre del 2012

Transports Josep Hereu Vidal de Sant Feliu de Guíxols: darrers anys.

En la dècada dels anys 1990, Transports Josep Hereu Vidal de Sant Feliu de Guíxols va renovar la flota prioritzant els vehicles lleugers. L'activitat de la indústria surera havia començat a flaquejar i paral·lelament havien sorgit les gran empreses de transports generals, dotades de magatzems moderns. Aquesta empresa familiar va centrar-se en el servei de recaderia que abastava els municipis limítrofs de Platja d'Aro i l'exclusiva zona residencial de S'Agaró. 

No es van comprar camions grossos que substituïssin els quatre Barreiros que formaven part de la flota dels anys 1960 i 1970. Hi havia furgonetes, ideals per la paqueteria, i camions de mig tonatge aptes per a transports generals i serveis propis dels ordinaris. Fotografia del garatge del Sant Feliu de Guíxols a les darreries dels anys 1990 amb el Barreiros 4216, amb una caixa del carrosser Terradas, un camió Volvo i un furgó Nissan Trade, molt popular aquells anys: 

IMG_2464

El Barreiros 4216 desballestat a Can Millán, de Girona:

Camió Dodge a Girona


Dodge a un desballestament de Girona

El camió Volvo:

IMG_2459

El Volvo i un Renault:

IMG_2457

IMG_2458

IMG_2456

IMG_2467

Aquests van ser els últims camions que va tenir l'empresa Transports Josep Hereu Vidal. Era un retorn a l'activitat de missatgeria i recaderia desenrotllada per la senyora Josepa Vidal i Bou quan va fundar l'empresa l'any 1918. El món del transport al nostre país no es compren sense conèixer la labor dels ordinaris, la qual, aquesta empresa, n'és una mostra patent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada