dilluns, 17 de desembre del 2012

Alguns accidents que van patir els camions Bedford de l'empresa Transports Josep Hereu de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà).

Que alguns camions d'una empresa amb la història i la importància de Transports Josep Hereu, que disposava d'uns quants vehicles, es veies implicat en algun accident és consubstancial a aquest ofici. Els Bedfords de la dècada dels anys 1950 no van ser aliens a aquest fet. I en Josep Hereu conserva unes fotografies de dues bolcades del camió Bedford matriculat a Madrid. En aquest cas, el Bedford va bolcar en un petit marge. La mercaderia fou carregada a un altre Bedford de l'empresa:  

IMG_2564

IMG_2570

IMG_2565

Aquest Bedford va tenir una altre bolcada:

IMG_2569

IMG_2567

IMG_2568

Probablement la mercaderia que transportaven, constituïda pel bales de taps de suro, era un risc evident de patir una bolcada per la seva alçada i poc pes. Davant d'un sot, freqüent en aquelles carreteres, hi havia el risc que el camions bolquessin. Tanmateix, recuperat el vehicle, el reparaven al Garatge Boada de Santa Coloma de Farners i tornava a treballar. 

En el proper article abordarem els camions que l'empresa Transports Josep Hereu va tenir als anys 1960. Els primers Barreiros.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada